Algemene Voorwaarden

Algemeen

Op alle bestellingen en/of overeenkomsten die via de website van GayPrideGoodies gesloten worden en waarbij GayPrideGoodies gebruiker is, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het totstandkomen van een overeenkomst tussen GayPrideGoodies en u accepteert u de voorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst.

Na ontvangst van uw bestelling zal er contact met u worden opgenomen, dit als bevestiging van de door u gedane bestelling. Mocht dit binnen 2 werkdagen niet gebeurd zijn, neem dan zeker even contact met ons op.

Bestelvoorwaarden

* Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. * Verzendkosten hanteren wij aan de hand van de tarieven van PostNL. * Bestellingen onder vooruitbetaling dienen binnen 14 dagen na bestelling voldaan te zijn. Indien dit niet het geval is komt de bestelling automatisch te vervallen.

Betalingsvormen

* Vooruit betalen op ING rekening IBAN: NL76 INGB 0003561947 - BIC: INGBNL2A tnv Goodies4all in veghel o.v.v. uw naam en woonplaats. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben gaat uw bestelling op de post.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Retourzendingen, klachten en/of vragen

Heeft u een defect- of foutief artikel ontvangen, neem dan altijd eerst contact met ons op. We zullen dan in goed overleg met u tot een voor beide partijen passende oplossing zien te komen.

Stuur deze goederen dus nooit retour zonder voorafgaand overleg !

Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u ernstige klachten bij voorkeur schriftelijk aan ons voor te leggen.

Disclaimer

GayPrideGoodies neemt alle zorg in acht die redelijkerwijs van haar gevergd kan worden om te verzekeren dat de informatie op deze site juist en up-to-date is. Fouten en verzuimen in welke vorm dan ook, zijn echter niet uit te sluiten. Daarom mag/kan de lezer niet zonder meer uit gaan van de juistheid van de op deze site aangegeven informatie. GayPrideGoodies heeft geen invloed op de wijze waarop deze informatie door de lezer kan worden gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard of in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie.

Verzending

Wij verzenden onze goederen met PostNL Wanneer uw bestelling verzonden is, krijgt u hiervan dezelfde dag bericht.

Reclamaties dienen binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten te gebeuren, of in geval van een niet ontvangen zending dienen reclamaties binnen 8 dagen na verzenddatum te gebeuren. U krijgt van ons een bevestiging van verzending, op de datum dat de zending is verstuurd.

Natuurlijk geldt bij ons een niet goed, ruil-terug garantie. Houd er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn.

Voorwaarden voor retourzenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen 2 dagen na ontvangst! Ruilen / Reclameren mag binnen 7 werkdagen na ontvangst. LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN


Top