Overige
Er zijn 36 producten

per page
Nieuw
Regenbooghartje Borstspeldje
Regenbooghartje Borstspeldje

Regenboog hart borstspeldje. Leuk op kleding of tas. Wear it with pride! Afmetingen ca. 15mm x 15mm

€ 4,95
Nieuw
Regenboog Vlag Borstspeldje
Regenboog Vlag Borstspeldje

Regenboogvlag borstspeldje. Leuk voor al je regenboog/pride gelegenheden. Afmeting ca. 15mm x 12mm

€ 4,95
Bi Vlag

Bi vlag vlag met koperen oogjes. 90 cm x 150 cm

€ 12,50
Regenboog Handvlaggetje

Plastic regenboog handvlaggetje, leuk voor roze/regenboog evenementen maar ook uitermate geschikt als decoratie op feesten en partijen. Afmetingen van de vlag ca. 10 cm x 15 cmPlastic stokje is ca. 4,5 cm

€ 0,50
Regenboog Sjerp

Satijnen regenboog sjerp. Leuk voor verkiezingen of gewoon om je outfit helemaal compleet te maken! One size fits most.

€ 7,50
Regenboog Ribbon Borstspeldje

Regenboog ribbon borstspeldje/pin.Ca. 25 mm x 16 mm

€ 5,95
Regenboog Crimescene Tape

Regenboog rimescene tape op rol. De plastic tape kan gebruikt worden om een gebied af te bakenen of gewoon als decoratie. Dit artikel is geen plakband en plakt dus niet. De rol is ca. 7,6 cm x 15 meter. Door de afmetingen van dit artikel moet het als pakket worden verzonden. Hier zijn hogere verzendkosten aan verbonden

€ 12,50
Plastic Regenboog Tafelkleed

Mooi plastic regenboog tafelkleed voor al je roze/regenboog gelegenheden! De afmetingen van het tafelkleed zijn ca. 137 cm x 274 cm.

€ 8,95
Regenboog Driehoek License Plate

Amerikaans nummerbord in regenboog kleuren. Het nummerbord is niet gemaakt van staal zoals normaal maar is van kunstof en heel flexibel. ca. 30 x 15 cm.

€ 9,95
Honden Regenboog Stropdas

Zelf mooi in regenboogkleuren gehuld? Dat kan nu met je trouwe viervoeter ook! Leuk klein stropdasje voor je hond. De stropdas is verstelbaar in grootte. Het stropdasje is ca. 10cm lang en 5cm breed.

€ 7,50
Regenboog Basketbal

Officiële Amerikaanse basketbal in regenboog kleuren. Officiële maat en gewicht volgens Amerikaanse standaard. Deze bal wordt leeg (zonder lucht) verzonden. Door de afmetingen van de basketbal wordt dit artikel als pakket verzonden.

€ 15,00
Fluted Regenboog Shotglaasje

Mooi slank shotglaasje met de regenboogvlag. Een musthave voor ieder (roze) feestje! Het shotglaasje is 7cm hoog en heeft een diameter van 4cm Door de afmetingen van het glaasje moet dit artikel als pakket worden verzonden.

€ 3,95
Showing 1 - 12 of 36 items

Top