Pride Feestartikelen
Er zijn 37 producten

per page
Bi Vlag

Bi vlag vlag met koperen oogjes. 90 cm x 150 cm

€ 12,50
Regenboog Cocktailprikkers

Leuke regenboog vlag cocktailprikkers voor al je regenboog/roze feestjes! De prikker is gemaakt van hout en het vlaggetje is gemaakt van papier. De prikker is ca 6 cm langca. 100 prikkers per doosje.

€ 6,95
Regenboog Driehoek Slinger

Regenboog driehoek slinger van 3,66m lang. Dit artikel is gemaakt van plastic. Driehoek ca. 29 cm x 22 cmLengte slinger ca. 3,66 meter

€ 4,95
Regenboog Bretels

Elastische regenboog bretels. Deze bretels maken je outfit helemaal af! De bretels zijn verstelbaar en circa 2 cm breed.

€ 12,50
Schmink Regenboogvlag

Schmink krijtje met de kleuren van de regenboog. Super leuk voor roze/regenboog evenementen! Je kan met 1 schmink stick bij normaal gebruik meer dan 100 vlaggen zetten.

€ 7,95
Regenboog Handvlaggetje

Plastic regenboog handvlaggetje, leuk voor roze/regenboog evenementen maar ook uitermate geschikt als decoratie op feesten en partijen. Afmetingen van de vlag ca. 10 cm x 15 cmPlastic stokje is ca. 4,5 cm

€ 0,50
Regenboog Sjerp

Satijnen regenboog sjerp. Leuk voor verkiezingen of gewoon om je outfit helemaal compleet te maken! One size fits most.

€ 7,50
Regenboog Crimescene Tape

Regenboog rimescene tape op rol. De plastic tape kan gebruikt worden om een gebied af te bakenen of gewoon als decoratie. Dit artikel is geen plakband en plakt dus niet. De rol is ca. 7,6 cm x 15 meter. Door de afmetingen van dit artikel moet het als pakket worden verzonden. Hier zijn hogere verzendkosten aan verbonden

€ 12,50
Plastic Regenboog Tafelkleed

Mooi plastic regenboog tafelkleed voor al je roze/regenboog gelegenheden! De afmetingen van het tafelkleed zijn ca. 137 cm x 274 cm.

€ 8,95
Regenboog Autovlag

Regenboog autoraamvlag met plastic stok. Deze regenboogvlag is van hoogwaardige kwaliteit en kun je aan je autoraam bevestigen. . Formaat vlaggetje: ongeveer 28 x 44 cm. De stok is ongeveer 50 cm lang. Door de afmetingen van dit artikel moet het als pakket worden verzonden. Hier zijn hogere verzendkosten aan verbonden.

€ 7,50
Honden Regenboog Stropdas

Zelf mooi in regenboogkleuren gehuld? Dat kan nu met je trouwe viervoeter ook! Leuk klein stropdasje voor je hond. De stropdas is verstelbaar in grootte. Het stropdasje is ca. 10cm lang en 5cm breed.

€ 7,50
Fluted Regenboog Shotglaasje

Mooi slank shotglaasje met de regenboogvlag. Een musthave voor ieder (roze) feestje! Het shotglaasje is 7cm hoog en heeft een diameter van 4cm Door de afmetingen van het glaasje moet dit artikel als pakket worden verzonden.

€ 3,95
Showing 1 - 12 of 37 items

Top